dinsdag 5 mei 2015

Kasteelklassen - dag 2

Deze morgen schilderden de jongens en meisjes van 5 en 6 hun eigen wapenschild volgens de echte regels van de heraldiek. Erna moesten ze aan elkaar uitleggen waarom ze voor die kleuren en symbolen kozen.

Na de middag speelden we battle of the clans. De teams moesten proberen elkaars vlag te veroveren, zonder getikt te worden door elkaar, de juffen of de meester.

'S avonds begonnen ze vol goede moed aan hun stop-motion filmpje, waar de nodige make-up natuurlijk bij de meisjes niet mocht ontbreken.

Tijdens de vrije momenten verveelden enkelen zich. Een voetbalmatch vonden ze voor 1 keer wel leuk, maar erna wisten ze opnieuw niet wat te doen. Dus leer ik hen deze week enkele basistrucks in cheerleaden (geen zorgen mama's en papa's, ik ben een gebreveteerde coach en veiligheid staat steeds bovenop! ;) )

Veel kussen en knuffels van jullie bengels!

1 opmerking:

  1. Hallo, ziet er allemaal geweldig uit! Mooie foto's ☺. Laat ze maar beetje ’cheerleaderen’. Je vervelen in zo’n mooie omgeving?! Geniet er nog van. Ik hoop dat de nachten rustig verlopen. Alvast een fijn ridder- en jonkvrouwbal gewenst voor morgen. Vele groeten, Anniek

    BeantwoordenVerwijderen