maandag 4 mei 2015

Kasteelklassen - dag 1

Iets voor 12u kwamen we veilig en wel aan in Ny. Na ons lunchpakket, die meer dan welkom was (iedereen had een reuzenhonger), werd iedereen een bed voor de komende week toegewezen.

Erna werd met Bieke, de eigenares van het domein, een wandeling gemaakt om het domein te verkennen.
Erna konden het 5e en het 6e nog niet rusten, want er stond nog een 2 uur durende wandeling op het programma. Tijdens de wandeling werd ook een spel gespeeld waarbij de leerlingen samen beslissingen moesten nemen (stel dat je op een onbewoond eiland terecht komt ...)

Na het avondeten, aardappelen met boontjes en stoofvlees/vis, speelden we samen een smokkelspel. Dan kregen ze nog even vrije tijd om gezelschapsspelletjes te spelen, brieven te schrijven ... Nu maken ze zich klaar om zo meteen in hun bed te kruipen om morgen weer fit en monter te zijn voor een nieuwe dag!

3 opmerkingen:

  1. Hallo, dank voor de info. Het was blijkbaar een drukke, leuke eerste dag. Geniet er nog van allemaal. Groetjes, Anniek, mama van Itza

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo...en nu met de text...bedankt voor de info. Cool....wat een mooie dag. Mvg, Flor, mama van Eric. Heel veel kusjes voor you, Eric

    BeantwoordenVerwijderen